Disclaimer

Uitsluitingaansprakelijkheid


Auto Muis V.O.F. heeft deze website met uiterste zorg samengesteld. Aan deze website kunt u echter geen rechten ontlenen. Evenmin aanvaardt Auto Muis V.O.F. aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en/of tekortkomingen in deze website of voor directe of indirecte schade (in welke vorm dan ook) die in enig opzicht verband houdt met het gebruik van (delen van) deze website of met de onmogelijkheid om (delen van) deze website te kunnen raadplegen. Wijzigingen en correcties blijven voorbehouden. Auto Muis V.O.F. behoudt het recht om zonder voorafgaande waarschuwing correcties en of veranderingen op de inhoud van de website aan te brengen. Dit geldt voor de foto’s, afbeeldingen, logo’s, informatie en de voorwaarden. Alle getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie van onze dienstverlening.
 

Hyperlinks


Bepaalde hyperlinks op deze website brengen u naar sites van derden. Auto Muis V.O.F. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de daar aangeboden informatie. Auto Muis V.O.F. aanvaardt evenmin aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze website gelinkte internetsite.
 

Intellectueel eigendomsrecht


De intellectuele eigendomsrechten op alle op deze site aanwezige informatie zijn voorbehouden aan Auto Muis V.O.F. . Het is niet toegestaan om van deze website afkomstige informatie zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren of te verspreiden in welke vorm dan ook.
 

E-mailgebruik

 

Het gebruik van e-mail is openbaar. Dit betekent dat, hoewel Auto Muis V.O.F. de binnengekomen e-mails vertrouwelijk behandelt, het niet geheel uitgesloten is dat derden de e-mails kunnen raadplegen. Een ieder die e-mailverkeer onderhoudt met Auto Muis V.O.F. kan Auto Muis V.O.F. hiervoor niet aansprakelijk stellen. Wij gebruiken de gegevens (naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres) die u opgeeft tijdens e-mailverkeer slechts voor de beantwoording van inkomende e-mails.

Contact

Velden met een * zijn verplicht

logo
APK reminder

Klik op de APK Reminder en vul vervolgens het kenteken van uw auto in, samen met uw e-mailadres. Zodra de APK keuring van uw auto zijn einde nadert, ontvangt u van ons tijdig een e-mailbericht ter herinnering.

Klik hier > APK reminder
Ons bedrijf
Contactgegevens
VWE automotive RDW particulier