Apk Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. In Nederland dient een auto jaarlijks gekeurd te worden vanaf het moment dat de auto drie jaar oud is. Op basis van de laatst geregistreerde keuringsdatum wordt een APK-vervaldatum bepaald. Op deze datum vervalt de geldigheid van de APK -keuring. Indien uw voertuig keuringsplichtig is, dient deze vóór de APK-vervaldatum goedgekeurd te worden.

Als erkend Apk-keuringstation keuren wij personenwagens en bedrijfswagens tot 3500kg in zowel benzine als diesel. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk! Voor de APK keuring is uw auto bij ons in goede handen.

  • APK keuringen
  • Onderhoud aan alle merken
  • Schadeherstel en taxatie
  • Betrouwbare occassions
  • Centraal in Nederland

Contact

Velden met een * zijn verplicht

logo
APK reminder

Klik op de APK Reminder en vul vervolgens het kenteken van uw auto in, samen met uw e-mailadres. Zodra de APK keuring van uw auto zijn einde nadert, ontvangt u van ons tijdig een e-mailbericht ter herinnering.

Klik hier > APK reminder
Ons bedrijf
Contactgegevens
VWE automotive RDW particulier